Skip to main content

LCMS Mission and Vision of the future

LCMS vision statement

Bell Schedule

 

DAILY BELL SCHEDULE (2019-2020)

Regular School Days (Monday-Friday)

15 min

Quiet Time

8:00 am – 8:15 am

54 min

Period 1

8:15 am – 9:09 am

54 min

Period 2

9:13 am – 10:07 am

15 min

Break

10:07 am – 10:22 am

60 min

Announcements

Period 3

10:26 am – 11:26 am

54 min

Period 4

11:30 am – 12:24 pm

30 min

Lunch

12:24 pm – 12:54 pm

54 min

Period 5

12:58 pm – 1:52 pm

54 min

Period 6

1:56 pm – 2:50 pm

 

SEL Days (1st and 3rd Wednesdays)

15 min

Quiet Time

8:00 am – 8:15 am

46 min

Period 1

8:15 am – 9:01 am

46 min

Period 2

9:05 am – 9:51 am

15 min

Break

9:51 am – 10:06 am

49 min

Announcements

Period 3

10:10 am – 10:59 am

46 min

Period 4

11:03 am – 11:49 pm

50 min

SEL Lesson

(in 4th period)

11:49 am - 12:39 pm

30 min

Lunch

12:39 pm – 1:09 pm

46 min

Period 5

1:13 pm – 1:59 pm

47 min

Period 6

2:03 pm – 2:50 pm

 

Minimum Day

 

13 min

Quiet Time

8:00 am – 8:13 am

34 min

Period 1

8:13 am – 8:47 am

34 min

Period 2

8:51 am – 9:25 am

37 min

Announcements

Period 3

9:29 am – 10:06 am

20 min

Break

10:06 am – 10:26 am

34 min

Period 4

10:26 am – 11:04 am

34 min

Period 5

11:08 am – 11:42 am

34 min

Period 6

11:46 am – 12:20 pm